Installatie en onderhoud van bakkerijmachines

Bakkerijen - Machines & Toebehoren

De firma Peeters is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van bakkerijmachines. Reeds meer dan 30 jaar zijn wij een gevestigde waarde in de wereld van bakkerijmachines.


Kwaliteit en service worden door ons hoog in het vaandel gedragen. We zijn invoerder van bakovens en koeling van Miwe, kneders Diosna, Felino klopper-mengelaars, Fortuna kleinbroodlijnen, bakplaten en rekken van Anneliese, verdeler van afwasmachines Winterhalter, broodsnijmachines Jac, fransbroodmachines Mérand, uitroltafels Seeuwer Rondo, Panem rijskasten en koeling.


Naast de installatie en het onderhoud van bakkerijmachines zijn we tevens producent van deegverwerkingsinstallaties: bollenrijskasten of puntenkasten, afmeters, opbollers en langmakers. Onze jaren ervaring heeft ons er toe gebracht producten op de markt te brengen uit hoogstaande kwaliteit. Een sterke troef hierbij is dat wij zulke installaties op maat kunnen maken. Om dit alles te verwezenlijken staat er een ploeg van meer dan 30 werknemers voor U klaar. Niet enkel verkopen is voor ons belangrijk maar ook de service achteraf. Een serviceteam van 10 personen staat steeds voor U klaar. In de loop van 2009 wordt er een tweede filiaal geopend te Denderleeuw om U nog beter van dienst te zijn. Service 7/7 dagen en 24/24u Wij zijn eveneens producent van winkelinrichting en zelfbedieningsmeubels voor de bakkerij, meer info kan U hierover vinden onder de rubriek van winkelinrichtingen.


Installatie en het onderhoud van bakkerijmachines? Bij de firma Peeters bent u aan het juiste adres. Contacteer ons!

Onze merken

Peeters